🚘AutoWasService 💦Probiotische Reiniging 🦠 Infectie Beheersing 🛒Webwinkel

Home » AutoWasService » Synbio® Air Mist Auto Interieur

Synbiotische Mist Verneveling 

Bacteriële Interieur Reiniging

Zit u wel veilig alleen of met meer in uw auto ? Is hij wel schoon van binnen ?

Is uw Auto wel ''ECHT SCHOON'' van binnen ??

Dagelijks gebruiken wij onze automobiel als een verblijf om van A naar B te komen, boodschappen mee te doen enz. Haalt u ook de kids van school, rijd u elke dag naar het werk of transporteert u een elftal op zaterdag? Dan is uw auto interieur wel degelijk vies, optisch vaak niet te zien maar microscopisch is zijn er vele bacteriën die zorgen dat je er letterlijk ziek van zou kunnen worden. Heeft u bv last van brandende vermoeide ogen tijdens een autorit met de luchtcirculatie / airco aan. Een droge neus of juist een loopneus en tranige ogen, dit kan duiden op een vervuild airco/lucht systeem. Daar is ook vaak de eerste slag te behalen..... In de leidingen van zo'n systeem wonen miljoenen veelal slechte bacteriën welke ook nog eens hun vervelende eigenschappen afgeven. Vieze luchtjes en een bedompte uitgeblazen luchtcirculatie, waardoor vermoeidheid en soms hoofdpijn klachten kunnen optreden. (ook al wordt deze van buiten af continu ververst)

 

Wellicht heeft de camper of caravan het net zo zwaar, wij lossen dit op.... 

Deze volledig natuurlijke en veilige methode is toepasbaar in de; auto, vrachtwagen ook de laadruimte/koelruimte, camper, (sta)caravan, enz, Vooraf een goede handmatige reiniging vooraf met onze Pro/Synbiotische reinigingsmiddelen zal het (cross) de effectiviteit allen maar doen verhogen....dus langer in stand houden. 

Wij komen deze behandeling op uw locatie uitvoeren !

Dit product "Synbio® Shield (crossprotection) brengt via luchtverneveling (misten) een laag goede micro-orgasmen aan in een ruimte welke door probiotische suikers de verdere groei en stabiliteit van een gezond microbioom zullen stimuleren. Het verdrijft de slechte bacteriën zoals vuil, pollen. allergene, enz waardoor het risico op ontwikkeling en verspreiding van ziekteverwekkers wordt verlaagd. Het continue reinigende effect van Synbio Shield resulteert in zuivere (schone) oppervlakken, actieve geur controle, door dit in te ademen zullen ook de neusslijmvliezen en bovenste luchtwegen van een vellig microbioom worden voorzien evenals de huid 24/7. U geeft dit door...

Met de combinatie van verneveling en reinigingsmiddelen uit de Synbio® Shield productlijn bewerkstelligt men de gewenste Crossprotection optimaal. Doordat nu een overvloed aan goede bacteriën in de ruimtes aanwezig is gebracht inclusief op uzelf,  het bezoek en uw personeel. Krijgen de eventuele binnengebrachte ziekteverwekkers geen kans meer om te verspreiden. U verspreid daarentegen nu de goede bacteriën (microbioom) en helpt zo ook anderen gezond te blijven.  Dus een Bacteriologische Reiniging en de Efficiënte Infectiecontrole in één ......... Synbio® Shield Crossprotection de permanente bescherming tegen onder andere ziektekiemen.