🚘AutoWasService💦Detailing💥Spot-Repair

AutoWasService » Informatie » Synbio Air Mist Auto Interieur

Synbio® Air Mist 🌪️ Verneveling 🚙 Auto Interieur 

Bacteriële Interieur Reiniging

Zit u wel veilig alleen of met meer in uw auto ? Is het interieur wel schoon?

Is uw Auto wel ''ECHT SCHOON'' van binnen ??

Dagelijks gebruiken wij onze automobiel als een verblijf om van A naar B te komen, boodschappen mee te doen enz. Haalt u ook de kids van school, rijd u elke dag naar het werk of transporteert u een elftal op zaterdag? Dan is uw auto interieur wel degelijk vies, optisch vaak niet te zien maar microscopisch is zijn er vele bacteriën die zorgen dat je er letterlijk ziek van zou kunnen worden. Heeft u bv last van brandende vermoeide ogen tijdens een autorit met de luchtcirculatie / airco aan. Een droge neus of juist een loopneus en tranige ogen, dit kan duiden op een vervuild airco/lucht systeem. Daar is ook vaak de eerste slag te behalen..... In de leidingen van zo'n systeem wonen miljoenen veelal slechte bacteriën welke ook nog eens hun vervelende eigenschappen afgeven. Vieze luchtjes en een bedompte uitgeblazen luchtcirculatie, waardoor vermoeidheid en soms hoofdpijn klachten kunnen optreden. (ook al wordt lucht van buiten af continu ververst)

Wellicht heeft de camper / caravan het net zo zwaar, wij lossen dit op.... want deze volledig natuurlijke en veilige methode is toepasbaar in de; auto, vrachtwagen ook de laad/koelruimte, camper, (sta)caravan, (vakantie)woningen, bedrijven, enz, Vooraf een goede handmatige reiniging met  Pro/Synbiotische reinigingsmiddelen zal de effectiviteit alleen maar doen verhogen....daardoor dus langer stand houden. 

Wij komen deze behandeling op uw locatie uitvoeren !

Wij brengen de Synbio® Air Shield aan via luchtverneveling (misten) waardoor een laag goede micro-orgasmen in een auto / ruimte komt. Deze probiotische suikers stimuleren de verdere groei en stabiliteit van een gezond microbioom. Het verdrijft de slechte bacteriën zoals vuil, pollen. allergene, enz waardoor het risico op ontwikkeling en verspreiding van ziekteverwekkers wordt verlaagd. Het continue reinigende effect van Synbio Shield resulteert in zuivere (schone) oppervlakken, actieve geur controle, door dit in te ademen zullen ook de neusslijmvliezen en bovenste luchtwegen van een vellig microbioom worden voorzien evenals de huid 24/7. U geeft dit ook weer door...

Airco* en Auto Interieur

Synbiotisch Reinigen vanaf :  € 49,50

Deze mist behandeling is een extra supplement bovenop een autowasbeurt!

Ook kunnen wij woningen en bedrijven voorzien van deze service.

Informeert u daarvoor vrijblijvend...


* tot 6 maanden blijvend effectief