Ook een Schone Auto op uw Werk?

Wij wassen milieuvriendelijk auto’s op verschillende locaties voornamelijk in Amsterdam eo.

Over ons

"In 2012 begonnen als zelfstandig autowasser ooit gestart met stoom (franchise), na een korte commerciële break nu al geruime tijd Waterloos actief. Wij hebben “Het Nieuwe AutoWassen” uitgebreid getest, bijgeschaafd maar vooral verfijnd. Daarom wassen wij sinds 2019 met een milieuvriendelijke Probiotische Reinigingsmiddel "Bacteriën" (de goede!) Ik vond dat het nog wel vriendelijker mocht voor onze Natuur en Planeet. Daarom wassen wij de auto’s #Probiotisch met gemiddeld 1½ Ltr water, Handmatig op uw gekozen Locatie. Tevens verrichten wij ook bijna alle Auto Detailing Werkzaamheden op uw Locatie. Het verwijderen van krasjes of bv in Showroom staat maken enz enz. ''De SchoonheidsSpecialist voor uw Auto''

Ray Holleman
Eigenaar ParkandWash

U vindt ons bij de parkeerfaciliteiten op uw Bedrijf of Kantoor in de parkeergarage.

Wilt u ook een schone auto terwijl u werkt, boek dan nu gemakkelijk online uw wasbeurt. En rij aan het einde van uw werkdag lekker weg in een frisse schone auto. Wij staan dagelijks voor u klaar om u de beste ervaring te geven op Autowas & Detailing gebied. Wij verlenen altijd service en nazorg op maat!

 

Wassen wij nog niet op uw locatie?

Neem gerust contact met ons op en komen wij graag vrijblijvend op afspraak bij u langs. Aarzel niet langer en vraag ons bij u te komen wassen. U en uw collega’s dragen zo ook nog eens bij aan een waterbesparing van 150 Liter drinkwater per autowasbeurt.

ParkandWash Werkt en...

  • Wast altijd op uw (parkeer) Locatie.
  • Wast met of zonder Reservering.
  • Wast met gem.1½ ltr Water per Wasbeurt.
  • Wast Waterloos en Zonder Krassen.
  • Wast Handmatig, Grondig dus Goed.
  • Wast met Milieuvriendelijke Producten.
  • Wast Klantgericht en staat voor Kwaliteit.

Neem (vrijblijvend!) contact op

Heeft u een vraag, of direct interesse? Neem contact op, of boek direct - in maar 4 simpele stappen - een wasbeurt!
06 28 22 88 73
Boek een Wasbeurt