🚘AutoWasService💦Detailing💥

AutoWasService » Synbio® Air - Mister - Fogger

Synbiotische behandeling van grote ruimtes voor een gezonde leef- en werkomgeving. Met als doel, een gezond microbioom vormen op alle binnen-oppervlakken voor een verminderd risico op infecties. 

Met klassieke (hand) reiniging kunnen vaak niet alle oppervlakken voldoende worden behandeld. Sommige zijn erg ontoegankelijk zoals plafonds, luchtkanalen ... kasten en andere kunnen niet vaak genoeg worden schoongemaakt zoals tapijt, gordijnen, radiatoren.

De Synbio® Air Guard ultrasoon mister 2000 doet dit zonder omkijken, maar wat als u even geen unit wil of kan plaatsen?

Daar hebben wij een Synbio® Air Guard Fogger in bedrijf genomen om ALLE oppervlakken incidenteel of wekelijks te behandelen met deze gepatenteerde Synbio® technologie.

Wij hebben inmiddels een aantal apparaten voor kleine tot grote ruimtes, zo kunnen wij elk object misten en zo voorzien van de Synbiotische Infectiebeheersing. U kunt hierbij denken aan auto's, kantoren, woningen, restaurant, winkel, huisarts/tandarts/dierarts-praktijk, dierenpensions/asiel, vakantiehuisje, camper of caravan elke ruimte is deze behandeling waard. Bescherm uw bedrijf en uzelf maximaal en verlaag het infectierisico tot 10.000x in geval van virussen

door ultrasone trillingen worden Synbiotisch geladen waterdeeltjes gegenereerd van slechts 1 µm (1/1000 millimeter!). Dit levert een zeer fijne Synbiotische nevel op die zich snel door de lucht en alle binnenruimtes verspreidt. De Synbio® Air Guard mister genereert ongeveer 1 miljoen probiotica per seconde, wat al na enkele minuten leidt tot een lading goede bacteriën in de hele ruimte. De prebiotica stimuleren vervolgens de ontwikkeling van een goede microflora op alle oppervlakken.

Effecten

Minder infecties

Verminderde virale infectiviteit

Gezuiverde ruimtes

Minder allergieën

Geurbestrijding

Door ophoping van ziektekiemen, virussen, stof, allergenen, onaangename geuren en andere ongewenste vervuiling binnenshuis wordt de gezondheid van medewerkers en klanten ernstig bedreigd. Dergelijke vervuiling vormt een aanzienlijke bedreiging voor ondernemingen en onszelf.

Door de gepatenteerde Synbio®technologie wordt het hele binnenmilieu gezonder gemaakt door een goede microbiota te vormen 24/7 op ALLE oppervlakken. 

Dit zorgt voor bewezen:

✔ Verlaagde virale infectiviteit (Johnson et al 2019; Journal of Virology)

✔ 54,8% minder infecties (Caselli et al, 2018; PLOS ONE)

✔ Gezonder microbioom (Vandini et al, 2014; PLOS ONE)

Veiligheid

Synbio®-producten zijn 100% veilig met ingrediënten die uit de natuur komen. De probiotica zijn afkomstig uit grond en water en de prebiotica uit cichoreiwortel. Synbio® heeft de belangrijkste kwaliteits- en veiligheid labels gekregen. Voorbeelden zijn ATCC klasse 1, QPS van het Europese voedselagentschap (EFSA), het EU Ecolabel en veel OECD veiligheidsrapporten, waaronder veiligheid van inademen.

Synbio® Air Guard 2000 maakt deel uit van het Synbio® Shield-programma.

Shield Bioprotection Revolutionaire infectiebeheersing met behulp van synbiotische producten.
Synbio Shield beschermt uzelf en uw business!!

Het basisprogramma van de probiotische SynBio Shield  producten bestaat uit een Interieur, Sanitair en Vloerreiniger die eenvoudig kunnen worden ingezet ter vervanging van de ‘standaard chemische reinigers’. In de meeste gevallen worden enkel de producten vervangen en hoeven er geen wijzigen aan het reinigingsprotocol worden gemaakt.

In combinatie met Synbio® Air Guard 2000 mist heeft u altijd een schone omgeving !