🚘AutoWasService 💦Probiotische Reiniging 🦠 Infectie Beheersing 🛒Webwinkel

Home » Winkel » Verzending & Betaling

Verzending & Betalingen


Verzending van Producten;

Onze producten worden door postNL - DHL bezorgd binnen 3 tot 5 werkdagen, en zal zo mogelijk met trace-code herkenning worden verstuurd, de verzendkosten bedragen € 6.75.

Afhalen van Producten; 

Ook dat is mogelijk maar wel altijd op afspraak, wij hebben geen groot magazijn aan huis, maar meestal wel voldoende voorraad aanwezig. Kiest u deze optie bij de kassa en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak. In Amsterdam eo bezorgen wij zelf de bestellingen 24/7 dit is gratis. 

Betaling van uw Bestelling of AutoWasService;

De betalingen worden middels onze betaalprovider Mollie online afgehandeld en is dus 100% gewaarborgd en altijd veilig. Mollie voldoet aan alle beveiligingseisen, van PCI-DSS tot PSD2. U kunt kosteloos met Ideal betalen of uw Creditcard (+kosten) gebruiken, Wij accepteren ook bankbetalingen / overschrijvingen, indien u deze optie kiest ontvangt u onze bankgegevens in uw opgegeven email. Tevens is PayPal een mogelijkheid echter zijn de betaalkosten dan wel voor uw eigen rekening.

 

Alvast hartelijk dank voor uw eventuele aankoop wij zullen deze met de uiterste zorg behandelen en u informeren wanneer het verzonden wordt, Indien er onduidelijkheden zijn of u heeft nog vragen neem dan gewoon contact met ons op, Graag tot ziens met vriendelijke groet Ray